Netsuite -kumppanisi

Csolutor on kokenut pilvijärjestelmien toimittaja, jonka avulla voit toteuttaa viimeisen ERP-järjestelmän käyttöönottoprojektisi. Aitona pilvipalveluna NetSuite kasvaa ja kehittyy yrityksesi mukana, eikä perinteisten ERP-järjestelmien kaltaisia päivitysprojekteja enää tarvita.

netauite-aolutiona-provider

Pitkäaikaista pilviosaamista

Csolutor toteutti ensimmäisen pilviratkaisun yli 10 vuotta sitten. Tämän jälkeen olemme toimittaneet yli 100 pilvipohjaista projektia ja samalla kehittäneet pilvijärjestelmien käyttöönoton parhaita käytäntöjä. NetSuite -projekteissa hyödynnämme tätä kokemusta ja voimme tarjota kustannustehokkaan ja nopean ERP-käyttöönoton.

Netsuite – kenelle?

Netsuite tarjoaa kaikki tarvitsemasi pilvijärjestelmät ja on räätälöitävissä  toimialakohtaisesti asiakastarpeisiin sopivaksi.

KAIKKI PILVESTÄ

KAIKKI PILVESTÄ

NetSuite on ’born cloud’ eli alusta alkaen pilveen kehitetty järjestelmäalusta. Ratkaisu kattaa yrityksen kaikki keskeiset tietojärjestelmätarpeet taloushallinnosta valmistukseen sekä nettikaupasta toimitusketjuun.

PIENILLE JA SUURILLE

PIENILLE JA SUURILLE

NetSuite skaalautuu kaikenkokoisille yrityksille. Pienimmät NetSuite asiakkaat ovat vain muutaman käyttäjän organisaatioita. Suurimmilla on tuhansia käyttäjiä.

RÄÄTÄLÖITY TARPEISIISI

RÄÄTÄLÖITY TARPEISIISI

Muista pilviratkaisuista poiketen NetSuiten kehitysalusta mahdollistaa toimiala- ja asiakaskohtaisten lisäosien kehittämisen osaksi kokonaisratkaisua. NetSuitella on tällä hetkellä yli 40.000 asiakasta maailmanlaajuisesti.

Palvelumme

 • Esiselvitys

  Määrittelemme sopivan ratkaisukokonaisuuden ja kirkastamme järjestelmän liiketoiminnalliset hyödyt

 • Käyttöönotto

  Toteutamme tarpeisiisi räätälöidyn Netsuite-ratkaisun joustavasti ja kustannustehokkaasti.

 • Jalkautus

  Autamme saavuttamaan Netsuite-ratkaisustasi kaiken hyödyn sitouttamalla työntekijät käyttäjiksi.

 • Jatkokehitys

  Viemme Netsuite-järjestelmäsi seuraavalle tasolle - toteutamme uudet toiminnallisuudet ja integraatiot.

 • Tuki

  Pilviratkaisu kehittyy jatkuvasti. Käytönaikaisella tuella varmistamme, että saat ongelmitta uusimmat innovaatiot käyttöösi.

Netsuite ERP -järjestelmä

Tutustu NetSuite ERP –järjestelmän moduleihin.

TALOUSHALLINTO

TALOUSHALLINTO

NetSuite taloushallinnon toiminnallisuus kattaa kirjanpidon ja ulkoisen laskennan, myyntireskontran, ostoreskontran ja käyttöomaisuuden toiminnallisuudet. Ratkaisuun sisältyvä SuiteAnalytics, monipuolinen raportoinnin työkalu, toteuttaa lakimääräisen raportoinnin.

MYYNTI

MYYNTI

NetSuite tukee tilaus-toimitusprosessin kaikkia vaiheita: hinnoittelu, tuotehallinta, tilausten ja toimitusten käsittely ja laskutus. SuiteAnalytics työkalu tarjoaa mahdollisuuden määrittää esim. käyttäjäkohtaiset työpöydät sisältäen mittarit yrityksenne tärkeimpien tunnuslukujen seuraamiseen.

HANKINTA

HANKINTA

NetSuite sisältää tuen hankinnan kokonaisprosessille hankintaehdotuksista tilauksiin ja vastaanottoihin. SuiteFlow toiminnallisuuden avulla voit helposti muokata prosessia, kuten hyväksyntöjä yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

VARASTO

VARASTO

NetSuite varastonhallinta mahdollistaa yrityksen varaston toimintojen optimaalisen suunnittelun ja toteutuksen, sekä tukee siten varastointiin liittyvien kustannusten minimointia.

ASIANTUNTIJAPALVELUT

ASIANTUNTIJAPALVELUT

Asiantuntijapalveluiden hallinnan (PSA) avulla johdat täydellisesti koko palveluketjun tarjouksesta laskutukseen. NetSuiten PSA on markkinajohtaja erilaisten palveluiden tuotannon hallinnassa kattaen projektit, resurssit, projektien talouden, laskutuksen ja kattavan analytiikan.

Kaipaatko apua Netsuite –järjestelmän kanssa?

Soita Netsuite -myyntiimme (Jan Petroff, 045 78405789 & Anssi Koivuniemi, 040 8439 138), tai lähetä sähköpostia.

Miksi Csolutor?

3 syytä valita Csolutor Netsuite-projektisi kumppaniksi.

ASIAKASTYYTYVÄISYYS

ASIAKASTYYTYVÄISYYS

Csolutorin asiakastyytyväisyys on tutkitusti korkein suomalaisista Salesforce-partnereista (arvosana 9,3 / 10, 2018).

ERP -ASIANTUNTIJA

ERP -ASIANTUNTIJA

Laaja liiketoiminnan ja ERP-ratkaisujen osaaminen. Kokeneet konsulttimme pystyvät auttamaan asiakkaita niin liiketoiminnan tarpeissa kuin teknisissä haasteissakin.

KETTERÄ & KILPAILUKYKYINEN

KETTERÄ & KILPAILUKYKYINEN

Meillä on projektiosaamista pilviratkaisujen ketterästä ja joustavasta toteutuksesta jo yli kymmenen vuoden ajalta. Teemme ne kilpailukykyisesti partnerimme avulla.

Mitä meistä sanotaan?

 • ”Csolutorin kanssa työskennellessä oli tunne, että tärkeintä oli se, että luvatut asiat pitivät ja me saimme sen mitä halusimme.”

  Heikki Väänänen
  Heikki Väänänen Toimitusjohtaja, HappyOrNot
 • "Excellent partner in all ways, more than pleasant to work with. I can only highly recommend!"

  Natasa Anttila
  Natasa Anttila Manager, Digital Business Services, Trimble Energy & Public Administration
 • "Syntyi tunne, että riippumatta yrityksen koosta tai projektin laajuudesta, kaikki asiakkaat ovat Csolutorille yhtä arvokkaita. Csolutorin konsultit vahvistivat, että he haluavat aidosti tehdä ratkaisusta meidän näköisen ja meille sopivan. Asiakaskokemus oli erittäin positiivinen!"

  Susanna Pesonen
  Susanna Pesonen Kytola Instruments Oy

Kirjoita hakusi ja paina Enter