Csolutor saavutti Salesforce Gold Partner -konsultointipartneri statuksen tänä vuonna. Salesforce seuraa hyvin tarkasti ja monipuolisesti kumppaneidensa suoriutumista mittaamalla mm. asiakaspalautteen tasoa, sertifioituneiden asiantuntijoiden sekä tehtyjen projektien lukumäärää. Näiden mittaustulosten perusteella Salesforce myöntää kumppaneilleen eri partneritasoja.

Asiakaslähtöisyys ja digitaalisuus avainsanoja

Aloitimme vuonna 2013 silloisten start-up yritysten, kuten HappyOrNotin, kumppanina. Olemme auttaneet asiakkaitamme kasvamaan ja parantamaan toimintoja digitalisoimalla perusprosesseja kuten myyntiä, markkinointia, asiakaspalvelua ja laskutusta.

Pirkka Kaijanen iloitsee tiiminsä saavutuksista.

Pirkka Kaijanen iloitsee tiiminsä saavutuksista.

Asiakkaidemme myötä myös Csolutor on kasvanut yhdeksi Suomen parhaimmaksi Salesforce konsultointipartneriksi.

“Olemme saaneet rakennettua useita asiakkuuksia, joissa olemme kehittäneet, tehostaneet ja digitalisoineet Salesforce-alustan avulla asiakkaan liiketoimintaa yhdessä asiakkaan kanssa rakennetun roadmapin mukaisesti.” Pirkka Kaijanen,VP, CX Solutions, toteaa ja jatkaa,  “Merkittävää tässä on mielestäni myös se, että olemme nousseet Gold-partneriksi palvelemalla useita hyvin erilaisia asiakkaita ja tilanteita.”

Pienistä asiakkaista on tullut isoja ja teemme yhä haastavampia toteutuksia isoihin ja monimutkaisiin ympäristöihin. Unohtamatta kuitenkaan pienempiä start-uppeja ja PK-yrityksiä.

Tyytyväiset asiakkaat = jatkuva kasvu

Kuten kaikille yrityksille, niin meillekin tärkein asia on asiakkaidemme mielipide meistä ja hyvä asiakastyytyväisyys.  Meillä on ollut jo viimeisen kahden vuoden ajan paras asiakastyytyväisyys kaikista Suomen konsultointipartnereista.  Asiakas tulee meille etusijalla heti alusta alkaen.

“Hyvän asiakastyytyväisyyden on ennen kaikkea mahdollistanut se, että etenemme asiakkaan projektista saavuttama hyöty AINA etusijalla. Tämän teemme projektimyynnistä toteutukseen ja ylläpitoon asti.” Pirkka toteaa.

Kiitos ja kippis kaikille meidän mahtaville asiakkaille! Unohtamatta meidän ammattitaitoisia Csolutorilaisia!

 

Tyytyväisiä ilmeitä kultaisen Salesforce kakun äärellä

Tyytyväisiä ilmeitä kultaisen Salesforce kakun äärellä

Kirjoita hakusi ja paina Enter

Piditkö lukemastasi?

Tilaa CSolutorin tuoreimmat uutiset ja mielenkiintoiset blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi joka toinen kuukausi.

Kiitos tilauksesta!