Nykyajan HCM -kumppanisi

Csolutor auttaa sinua digitalisoimaan HR-prosessisi Oraclen kattavan HCM -ratkaisun avulla.

Csolutor on Partner of the year HCM 2018 | SaaS 2016 & 2017 | Cloud 2015

Oracle-HCM_white

Siirrä HR-järjestelmä digimaailman vaatimustasolle

Csolutor auttaa asiakkaitaan kehittämään liiketoimintalähtöistä HR:ää. Tuomme maailman johtavan HR -järjestelmän, Oracle HCM Cloud -kokonaisuuden niin suurten kuin keskisuurten asiakkaiden saataville helposti, paketoidusti ja ketterästi.

Olemme kokenut ja pitkäaikainen Oracle HR, tai nykyaikaisesti HCM -järjestelmän pilvikonsultointipartneri Suomessa: Oracle on valinnut meidät kolme kertaa peräkkäin vuoden SaaS/Cloud -partneriksi. Autamme asiakkaitamme ottamaan käyttöön ja kehittämään Oracle HCM -järjestelmiä. Toteutamme HR -järjestelmäprojektit tehokkaasti paketoiduilla käyttöönottopaketeilla.

Jokainen asiakas on meille tärkeä ja siksi tähtäämme vain pitkiin asiakassuhteisiin strategisten henkilöstöjärjestelmien ja henkilöstötietojärjestelmien konsultoinnissa.

Oracle HCM -järjestelmä

Tutustu Oracle HCM -järjestelmän tärkeimpiin moduleihin.

Rekrytointi ja perehdytys

Rekrytointi ja perehdytys

Löydä sopivimmat kandidaatit eri kanavista ja sosiaalista verkostosta. Vertaile, kommentoi ja valitse järjestelmän avulla. Perehdytä rekrytoitu yritykseesi ja toimenkuvaan tehdyn suunnitelman mukaan. Henkilön tiedot siirtyvät automaattisesti HR-järjestelmässä eteenpäin.

Core HR (Ydintiedot)

Core HR (Ydintiedot)

Core HR:stä löytyy yrityksen avaintiedot (mm. organisaatiorakenne, tehtävänimikkeet, palkkamallit) sekä työntekijän perustiedot, osaamiset ja koulutustiedot. Lisäksi työntekijä pystyy itse hallinnoimaan lomia ja poissaoloja ja muita tietoja mobiilisti.

Tavoitteet ja suoritukset

Tavoitteet ja suoritukset

Tavoitteiden ja suorituksen johtamisen (Goal & Performance) ratkaisulla sitoutat työntekijät yrityksen strategisiin tavoitteisiin. Aseta tavoitteet yrityksen tasolle, eri osastoille sekä työntekijöille. Arvioi työntekijän suoriutumista tavoitteesiin nähden ja tunnista kehityskohteet.

Kyvyt, ura & seuraajat

Kyvyt, ura & seuraajat

Kyvykkyydet, työura ja seuraajat (talent management, career and succession planning)  auttaa tunnistamaan organisaation parhaimmat kyvykkyydet ja luomaan heille mielenkiintoisen työurasuunnitelman. Seuraajasuunnittelun avulla analysoit osaajat ja varmistat potentiaalisten seuraajien riittävyyden.

Palkitseminen

Palkitseminen

Palkitsemisen (workforce rewards and compensation) moduuli vapauttaa esimiehet ja HR:n suunnittelemaan ja hallitsemaan itsenäisesti palkitsemisen ja bonusohjelmat palkkahallinnon ulkopuolella. Kompensaatiomoduuli kattaa saumattomasti budjetoinnin, simulaation, raportoinnin sekä hyväksymisprosessit.

..ja paljon muuta

..ja paljon muuta

Näiden lisäksi järjestelmä tarjoaa ratkaisut mm. koulutusten hallintaan, työhyvinvointiin ja työajanseurantaan. Raportointi ja analytiikka, myös ennustava on kiinteä osa koko järjestelmää.

Palvelumme

 • Esiselvitys

  Autamme tarkentamaan liiketoimintatavoitteet ja suunnitelemme yhdessä HR-prosessien digitalisointipolun.

 • Käyttöönotto

  Toteutamme tarpeidesi mukaisesti määritellyn HCM -ratkaisun joustavasti ja kustannustehokkaasti.

 • Jalkautus

  Autamme saamaan Oracle HCM Cloud -ratkaisustasi kaiken hyödyn irti sitouttamalla työntekijät käyttäjiksi.

 • Jatkokehitys

  Viemme Oracle HCM -järjestelmäsi seuraavalle tasolle - toteutamme uudet toiminnallisuudet ja integraatiot.

 • Tuki

  Pilviratkaisu kehittyy jatkuvasti. Käytönaikaisella tuella varmistamme, että saat ongelmitta uusimmat innovaatiot käyttöösi.

Kaipaatko apua HR/HCM digitalisoinnin kanssa?

Soita Anssi Koivuniemi 040 843 9138 tai lähetä sähköpostia etu.sukunimi@csolutor.fi.

Miksi Csolutor?

3 syytä valita Csolutor HR/HCM -projektisi kumppaniksi.

PILVIPROJEKTIOSAAJA

PILVIPROJEKTIOSAAJA

Csolutor on auttanut asiakkaita ottamaan pilviratkaisuja käyttöön jo yli kymmenen vuoden ajan. Csolutor on valittu viimeisenä kolmena vuotena Oraclen Suomen vuoden SaaS/pilvi -partneriksi.

HR / HCM -ASIANTUNTIJA

HR / HCM -ASIANTUNTIJA

Laaja liiketoiminnan ja HR/HCM -ratkaisujen osaaminen. Kokeneet konsulttimme pystyvät auttamaan asiakkaita niin teknisissä ongelmissa kuin liiketoiminnan tarpeissa.

KETTERÄ & KILPAILUKYKYINEN

KETTERÄ & KILPAILUKYKYINEN

Ketterät ja valmiiksi tuotteistetut käyttöönottopaketit säästävät kustannuksia ja nopeuttavat käyttöönottoa.

Asiakastarinat

Olemme toteuttaneet HR/HCM -projekteja useiden yritysten kanssa. Csolutorin konsultointikokemus kattaa eri toimialoja julkishallinnon monitoimittajaympäristön kehitystyöstä aina yksinkertaisempiin käyttöönottoihin. Lue asiakastarinoita:

Mitä meistä sanotaan?

 • ”Csolutorin kanssa työskennellessä oli tunne, että tärkeintä oli se, että luvatut asiat pitivät ja me saimme sen mitä halusimme.”

  Heikki Väänänen
  Heikki Väänänen Toimitusjohtaja, HappyOrNot
 • "Excellent partner in all ways, more than pleasant to work with. I can only highly recommend!"

  Natasa Anttila
  Natasa Anttila Manager, Digital Business Services, Trimble Energy & Public Administration
 • "Syntyi tunne, että riippumatta yrityksen koosta tai projektin laajuudesta, kaikki asiakkaat ovat Csolutorille yhtä arvokkaita. Csolutorin konsultit vahvistivat, että he haluavat aidosti tehdä ratkaisusta meidän näköisen ja meille sopivan. Asiakaskokemus oli erittäin positiivinen!"

  Susanna Pesonen
  Susanna Pesonen Kytola Instruments Oy
 • "Csolutorin avulla saimme modernin ja käyttäjäystävällisemmän Talent Management työkalun käyttöön nopealla aikataululla."

  Siru Turtiainen
  Siru Turtiainen Vaisala, Henkilöstöpäällikkö
 • "Csolutor has excellent technical skills to help customers in their technical implementation. Also good understanding of modern CRM system demand and expectations. Excellent work from Csolutor!!"

  Petri Salonen
  Petri Salonen Business development Specialist | IonPhasE Oy & Partner | Aura Capital Oy

Kaipaatko apua HR/HCM digitalisoinnin kanssa?

Soita Anssi Koivuniemi 040 843 9138 tai lähetä sähköpostia etu.sukunimi@csolutor.fi.

Kirjoita hakusi ja paina Enter