Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999 10 §) edellyttämä rekisteriseloste. Selosteen laatimispäivä 11.12.2014.

1. Rekisterinpitäjä 

Csolutor Oy
Vaisalantie 2

02130 Espoo
Puh. 09 6124 6750

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 

Kati Pekonen
Vaisalantie 2

02130 Espoo
Puh. 09 6124 6750

3. Rekisterin nimi 

Asiakas- ja yhteystietorekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus 

Yrityksen kotisivuilla kerätään henkilötietoja yrityksen viestintään, uutiskirjeiden tilaamiseen sekä asiakassuhteen ylläpitoon liittyen. Lisäksi tietoja käytetään yrityksen palvelujen markkinointiin sekä yrityksen liiketoiminnan kehittäminen ja siihen liittyvä palvelun kehittämiseen Emme koskaan myy henkilötietoja eteenpäin kolmannelle osapuolelle.

5. Rekisterin tietosisältö 

Rekisteriin tallentuvat seuraavat tiedot:

  • Etunimi
  • ​Sukunimi
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero
  • Yrityksen nimi
  • Kiinnostustiedot
Lisäksi asiakkaista kerätään ja talletetaan seuraavat tiedot:  tietoa asiakkaan ja rekisterinpitäjän välillä tehdyistä tarjouksista ja sopimuksista sekä muista mahdollisista toimenpiteistä, tietoa asiakasyrityksen rekisterinpitäjän palvelujen käytöstä, tietoa asiakkaan roolista yrityksessään sekä hänen kiinnostuksen kohteistaan ja asiakaspalautetiedot.

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet 

Tietolähteenä ovat verkkopalavelun kautta asiakkaan luovuttamat tiedot sekä rekisteröidyn yhteydenotot puhelimitse, postitse, sähköpostitse tai asiakkuuden yhteydessä sekä palvelusuhteen kestäessä. Henkilötietojen päivittämiseen saatetaan käyttää väestörekisteriä.
Henkilötietoja voidaan kerätä, tallettaa ja päivittää myös ulkopuolisen osoite-, päivitys- ja muuta vastaavaa palvelua tarjoavan rekisterinpitäjän rekistereistä.

7. Tietojen luovutus tai siirto 

Henkilötietoja ei luovuteta tai siirretä kolmansille osapuolille.

8. Rekisterin suojaus 

​Rekisteriin tallennetut tiedot ovat salasanalla suojatussa CRM-järjestelmässä, jonne on pääsy vain yrityksen valtuuttamilla yrityksen työntekijöillä. Tietoja ei käsitellä manuaalisesti.

Evästeiden käyttö

Csolutorin sivuilla käytetään evästeitä (ns. cookie) parantamaan asiakaskokemusta sekä keräämään tietoa sivuilla kävijöistä. Eväste on pieni tiedosto, joka tallennetaan kävijän tietokoneeseen.

Evästeiden avulla kerätään seuraavanlaista tietoa:​​​

  • vierailijan IP-osoite
  • vierailun ajankohta
  • selatut sivut ja sivujen katseluajat
  • täytetyt lomakkeet​​
Jos et hyväksy evästeiden käyttöä, voit muuttaa selaimesi asetuksia ja poistaa ne käytöstä.