Salesforce -kumppanisi

Csolutor auttaa sinua saamaan todellisen hyödyn Salesforce -ratkaisustasi. Työmme puhuu puolestaan: asiakastyytyväisyytemme on paras kaikista Salesforcen suomalaisista konsultointipartnereista.

2015_sfdc_dev_user_official_badge_Gold_Consulting_Partner_dark_RGB_1.0

Todistettua Salesforce -osaamista

Csolutor on kokenut Salesforce konsultointipartneri Suomessa. Autamme asiakkaitamme ottamaan käyttöön ja kehittämään Salesforce-järjestelmiä. Olemme tehneet lukuisia Salesforce Sales Cloud™, Service Cloud™ ja Community Cloud™  -toteutuksia sekä Force.com alustan custom-kehitystä. Jokainen asiakas on meille tärkeä ja siksi asiakastyytyväisyytemme on Suomen Salesforce konsultointipartnereiden korkein.

Asiakastarinat

Olemme toteuttaneet Salesforce -projekteja niin kansainvälisten suuryritysten kuin startuppien kanssa. Csolutorin konsultointikokemus kattaa eri toimialoja julkishallinnon monitoimittajaympäristön kehitystyöstä aina yksinkertaisempiin käyttöönottoihin. Lue asiakastarinoita:

Palvelumme

 • Esiselvitys

  Autamme tarkentamaan liiketoimintatavoitteet ja määrittelemme niihin parhaiten soveltuvan Salesforce-ratkaisun.

 • Käyttöönotto

  Toteutamme tarpeisiisi räätälöidyn Salesforce-ratkaisun joustavasti ja kustannustehokkaasti.

 • Jalkautus

  Autamme saavuttamaan Salesforce-ratkaisustasi kaiken hyödyn sitouttamalla työntekijät käyttäjiksi.

 • Jatkokehitys

  Viemme Salesforce-järjestelmäsi seuraavalle tasolle - toteutamme uudet toiminnallisuudet ja integraatiot.

 • Tuki

  Pilviratkaisu kehittyy jatkuvasti. Käytönaikaisella tuella varmistamme, että saat ongelmitta uusimmat innovaatiot käyttöösi.

Miksi Csolutor?

3 syytä valita Csolutor Salesforce-projektisi kumppaniksi.

ASIAKASTYYTYVÄISYYS

ASIAKASTYYTYVÄISYYS

Csolutorin asiakastyytyväisyys on tutkitusti korkein suomalaisista Salesforce-partnereista (arvosana 9,3 / 10, 2018).

CRM -ASIANTUNTIJA

CRM -ASIANTUNTIJA

Laaja liiketoiminnan ja CX-ratkaisujen osaaminen. Kokeneet CRM-konsulttimme pystyvät auttamaan asiakkaita niin teknisissä ongelmissa kuin liiketoiminnan tarpeissa.

KETTERÄ & KILPAILUKYKYINEN

KETTERÄ & KILPAILUKYKYINEN

Meillä on projektiosaamista pilviratkaisujen ketterästä ja joustavasta toteutuksesta jo yli kymmenen vuoden ajalta. Teemme ne kilpailukykyisesti partnerimme avulla.

Kaipaatko apua Salesforce –järjestelmän kanssa?

Soita Saleforce myyntiimme Timo Suonperälle (040 1724 770), Jere Orjalalle (044 0123 703) tai lähetä sähköpostia.

Mitä meistä sanotaan?

 • ”Csolutorin kanssa työskennellessä oli tunne, että tärkeintä oli se, että luvatut asiat pitivät ja me saimme sen mitä halusimme.”

  Heikki Väänänen
  Heikki Väänänen Toimitusjohtaja, HappyOrNot
 • "Excellent partner in all ways, more than pleasant to work with. I can only highly recommend!"

  Natasa Anttila
  Natasa Anttila Manager, Digital Business Services, Trimble Energy & Public Administration
 • "Syntyi tunne, että riippumatta yrityksen koosta tai projektin laajuudesta, kaikki asiakkaat ovat Csolutorille yhtä arvokkaita. Csolutorin konsultit vahvistivat, että he haluavat aidosti tehdä ratkaisusta meidän näköisen ja meille sopivan. Asiakaskokemus oli erittäin positiivinen!"

  Susanna Pesonen
  Susanna Pesonen Kytola Instruments Oy

Teknologiat

Teemme toteutuksia seuraavilla Salesforce-pilvillä:

Salesforce Sales Cloud™

Salesforce Sales Cloud auttaa myyntiä tekemään työnsä tehokkaasti ja helpommin. Tarjoa myynti- ja markkinointiorganisaatiollesi työkalu, joka tuo kaikki asiakastiedot yhteen järjestelmään ja tarjoaa kokonaisymmärryksen asiakkuuksiin. Johda myyntiä tehokkaasti kampanjoista liidigenerointiin ja edelleen myyntiprojekteihin.

Salesforce Service Cloud™

Salesforce Service Cloudin avulla pystyt kommunikoimaan asiakkaasi valitsemassa kanavassa puhelimitse, chatissa, sosiaalisessa mediassa tai sähköpostitse ja pystyt hoitamaan asiakastapaukset aktiivisesti ja helposti. Tuo perinteisten asiakaspalvelukanavien rinnalle myös sosiaalinen itsepalvelu ja yhteisöjen tuottama tieto.

Salesforce Community Cloud™

Kohtaa tärkeät sidosryhmäsi kokonaan uudella tavalla! Salesforce community Cloudin avulla voit luoda oman portaalin henkilöstölle, asiakkaille tai jälleenmyyntiorganisaatiolla sekä muille ulkoisille käyttäjäryhmille ja tuoda yhteen eri ryhmien tuottaman tiedon ja osaamisen.

Salesforce Platform

Force.com on johtava pilvikehitysalusta. Force.com alustalle toteutetuissa ratkaisuissa liiketoiminnan tarpeet ja mielikuvitus ovat rajana: luo uusia applikaatioita ilman kustomointia muutamassa päivässä ratkaisemaan kriittisiä liiketoimintatarpeitasi. Voit myös luoda täysin uusia tapoja kohdata asiakkaasi Force.com alustan kehitystyökaluilla ja liittämällä muita johtavia pilvipalveluja ratkaisuusi.

Salesforce App Exhange

Salesforcella on maailman kolmanneksi suurin applikaatioiden kauppapaikka. Viemme asiakkaittemme Salesforce ratkaisut uusille alueille tuomalla mukaan esimerkiksi tapahtumamarkkinoinnin, sähköpostimarkkinoinnin, tarjouskonfiguroinnin, dokumentinhallinnan, myynnin tehostamisen, projektinhallinnan tai laskutuksen ratkaisun. (Eventbrite, MailChimp, Steelbrick, Liid, Documill)

Kaipaatko apua Salesforce –järjestelmän kanssa?

Soita Saleforce myyntiimme Timo Suonperälle (040 1724 770), Jere Orjalalle (044 0123 703) tai lähetä sähköpostia.

Kirjoita hakusi ja paina Enter