Me olemme CSolutor

Olemme liiketoimintakriittisten tietojärjestelmäratkaisujen asiantuntijatalo täynnä alan huippuammattilaisia. Meillä asiakas on aina keskiössä ja lupaamme sinulle enemmän tuloksia ja vähemmän byrokratiaa. Työn teemme hymy huulilla ja pilke silmäkulmassa.

Csolutor lukuina

Csolutorin projektien lähes 100 asiantuntijaa auttaa jo yli sataa pientä, suurta ja julkishallinnon tyytyväistä asiakasyritystä. Kiitos luottamuksesta!

0
Asiakastyötuntia vuodessa
0
Käyttäjää, joita toteutuksemme koskevat
0 +
Toimitettua liiketoimintakriittistä järjestelmää
0 +
Toteutettua asiakasprojektia vuodessa

Tarinamme

Csolutor syntyi 2002, mutta erityisesti sen viime vuodet ovat olleet huikea kasvutarina. Liikevaihtomme on viimeisen seitsemän vuoden aikana yli viisinkertaistunut, ollen vuonna 2017 lähes 7 milj. euroa. Olemme kasvaneet aktiivisuuden, rohkeuden ja myynnillisyyden avulla ja onnistuneet vakuuttamaan Suomen isoimmatkin asiakkaat kyvyistämme. Samalla olemme rekrytoineet huippuluokan osaajia, joiden ei tarvitse hävetä kansainvälistenkään toimijoiden rinnalla. Olemme onnistuneet siirtämään teknologiamurroksessa tulleita hyötyjä asiakkaillemme, mikä on siivittänyt kasvuamme.

Kumppanit

oracle-gold-partner-suomessa

ORACLE

Olemme auttaneet asiakkaita Oraclen tuotteiden käyttöönotossa ja kehittämisessä jo vuodesta 2002. Olemme Oraclen Gold -partneri ja sertifioituneet useammalle Oraclen tuotealueelle. Meille on myönnetty kolmena viimeisenä vuotena Oracle Suomen Cloud/SaaS partner of the year -tunnustus. Autamme sinua seuraavien Oraclen ratkaisujen kanssa: Oracle Sales Cloud, Siebel, Siebel Field Service, Fusion HCM Cloud, Fusion Financial Cloud, EBS, OBIEE.

salesforce-gold_consulting_partner

SALESFORCE

Olemme Salesforce.com:in Gold kumppani ja meillä on sekä Salesforce että Pardot -sertifioituneita osaajia. Autamme sinua seuraavien Salesforce ratkaisujen kanssa: Sales Cloud, Service Cloud, Field Service Solutions, Analytics Cloud, Marketing Cloud/Exact Target ja Pardot. Käy lukemassa Salesforce palveluistamme täältä lisää.

idea-port-riga-kumppani

IDEA PORT RIGA

Teemme strategista yhteistyötä Latviassa toimivan Idea Port Rigan kanssa. Idea Port Riga toimii Csolutorin near-shore kumppanina projektien vaativissa teknisissä toteutuksissa. Idea Port Rigan kanssa Csolutor voi tarjota valikoiduilla ratkaisu-alueilla ylivoimaisen hinta/laatusuhteen.

Kiinnostuitko ?

Kerro meille tarpeestasi niin katsotaan miten voimme auttaa.

Tule meille töihin?

Miksi Csolutor?

AMMATTITAITOA & KOKEMUSTA

AMMATTITAITOA & KOKEMUSTA

Jokaisella asiantuntijallamme on keskimäärin vähintään 10 vuoden kokemus, monella jopa yli 30 vuotta. Osaamme auttaa asiakasta ja löydämme oikeat ratkaisut hankaliin ongelmiin.

PILVIOSAAJA

PILVIOSAAJA

Olemme olleet pilvessä jo lähemmäs 10 vuotta ja olemme toteuttaneet jo yli 100 pilvipalveluun tai hybridimalliin perustuvaa liiketoimintakriittistä tietojärjestelmää.

KONKRETIA

KONKRETIA

Saamme aikaan konkretiaa. Näet tuloksia koko ajan projektin edetessä etkä vasta projektin päätyttyä. Et koskaan hukkaa rahaa tyhjiin tuloksiin.

EDELLÄKÄVIJÄ

EDELLÄKÄVIJÄ

Kuljemme etukenossa haistelleen tuulia ja ymmärtäen tulevaisuutta. Me huolehdimme, että saat sinulle sopivimman ratkaisun modernien teknologioiden joukosta.

KUSTANNUSTEHOKAS

KUSTANNUSTEHOKAS

Kun aiemmat projektit kestivät vuosia ja maksoivat satojatuhansia, niin nykyisin toteutuksissa puhumme päivistä ja kymmenistä tuhansista. Pystymme toteuttamaan sinunkin projektisi kustannustehokkaasti yhteistyössä partnerimme kanssa.

LUOTETTAVA

LUOTETTAVA

Teemme juuri sen mitä olemme luvanneet rahankäytön, aikataulun ja tarpeidesi mukaan. Voit luottaa, että saat sen mitä haluat oikealla kustannuksella, oikeanaikaisesti.

Kirjoita hakusi ja paina Enter